Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland, gelegen in de Baltische Zee. Voornamelijk wordt hier Spaans en Catalaans gesproken. Het Engelse woord voor Ibiza is dan ook Catalan. Het klimaat is er prettig, meestal vanaf 20 graden en over het algemeen mooi weer. 

De geschiedenis van Ibiza gaat al terug tot het jaar 654 voor Christus, toen werd er een kolonie gesticht. Ver daarna, in de 13e eeuw werd het eiland overgenomen door de Christenen. De Arabieren die zich er hadden gevestigd werden door de Catalanen van het eiland van het eiland verdreven. In 1497 werd bepaald dat Ibiza zowel tot de Balearen behoorde als wel het Spaanse Koninkrijk. Omdat een eiland redelijk kwetsbaar is qua verdedigingslinie, is er een interessante en wilde historie met zeerovers, piraten en de Arabieren, welke zeer graag weer de overhand van dit eiland trachtten te krijgen!

De laatste jaren is Ibiza een populaire vakantiebestemmig geworden. Het eiland wordt gekenmerkt wordt door haar uitersten, waar arm en rijk naast elkaar leven. Ook heeft het een fantastische natuur, vele uitzichten over zee met een positieve energie. Een inspirerend eiland met veel cultuur, kunst, spiritualiteit, natuur en een bruisend uitgaansleven, waar je de vrijheid hebt om datgene te doen waar je je goed bij voelt. Geef jezelf wat je nodig hebt.  

Start je reis hier en geef je op voor de nieuwsbrief, dan breng ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! (Contact -> Interesse)

Resort & Accomodatie

Het hotel Los Molinos is gelegen aan de zee, in Ibiza Stad. Elke hotelkamer heeft een balkon, eigen badkamer en is modern ingericht. De Spa biedt uitzicht over zee en heeft onder andere sauna, hot tubs en fitness facilitieten.  Verder heeft het een enorme tuin waar je heerlijk kunt ontspannen, genieten aan een van de zwembaden of gewoon heerlijk kunt wandelen. Vanaf hier is het ook mogelijk op te stappen naar Formentera en andere Balearische eilanden voor de kust van Ibiza.

Via dit hotel heb ik een speciale prijs voor je kunnen regelen (inclusief ontbijt). Hierover mag je me altijd een mail sturen met jou specifieke wensen, om dit verblijf optimaal te maken!