Oorsprong

Bon =  Goed

Bon betekent ‘goed’ of ‘mooi’ in het Papiaments, de inheemse taal van Bonaire. Deze is afgeleid van het Portugees en heeft ook invloeden van Engels en Nederlands. Een van de eerste woorden die je leert is ook het woord ‘bon’, welke meteen samenvalt met mijn eerste indruk van dit eiland, je voelt de positieve vibe die over het eiland heerst. De zon, de wind en het prachtige uitzicht over het vulkanische land en de oceaan geven je alles wat je nodig hebt. De vruchtbaarheid, schoonheid en kalmte, waar je van binnen altijd naar op zoek bent. Bonyoga stimuleert het leven vanuit je hart, dat kan hier en dat mag hier, zonder oordeel en zonder verwachtingen. ‘Disconnect to connect’, ontspan, leef, geniet en laat al het positieve toe.

Bon bida: een goed leven en genieten van het moment. Het leven vanuit een zuiver hart. Geef jezelf wat je nodig hebt, om tegelijkertijd een inspiratie te zijn voor iedereen om je heen.

Bonaire is daarom de grootste inspiratiebron geweest om een Yoga Experience te creeren, waar dan ook ter wereld. Met deze visie hebben we de locaties uitgekozen en het is mij een genoegen om je te mogen verwelkomen!