Docenten

Als BonYoga docent deel ik de liefde voor yoga en het geloof in yoga als een helende tool en de wens om mensen te helpen de mooie dingen van het leven te laten zien. Mijn naasten collega’s zijn ook vrienden, die dezelfde passie delen en samen iets moois willen creëren.

 

Judith Roetman

Judith Roetman

Yoga betekent voor mij thuiskomen bij jezelf. De houdingen met de bijbehorende focus helpen mij enorm om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen, te durven voelen, en jezelf weer op de juiste frequentie te zetten.

Ik ben begonnen met lesgeven op Bonaire, onder begeleiding van Inneke Merckx. Na 3 maanden ben ik de vinyasa yoga opleiding bij Yogateacher in Amsterdam begonnen. Deze yogaopleiding was onder leiding van Johan Noorloos, Marcel van de Vis en Anat Geiger. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en start dit najaar met vinyasa deel II. In mijn eigen yogaschool geef ik freestyle vinyasa, yin yoga, beach yoga, detox yoga en SUP yoga, dit laatste omdat het een mooie combinatie is met surfen, wat mijn andere passie in het leven is!