Programma

Het BonYoga Experience programma biedt een variëteit van activiteiten en ontspanning, om je een zo compleet mogelijke luxe vakantie te laten ervaren, ondersteunend door gezonde voeding en dagelijks 2 yogasessies. Het resort als thuisbasis, het eiland en de zee als een prachtig gegeven om van te genieten, te beleven en het eilandgevoel te ervaren.

Bonaire

Elke dag zijn er twee yoga- en/of meditatiesessies met een focus op Vinyasa Flow, Yoga-Pilates en Yin Yoga. Daarnaast is er een gevarieerd programma met massage, sup-yoga, een zonsopgangstrail, enz. Op de dag na aankomst (zaterdag) is er een welkomstdiner en op de laatste avond een gezamenlijke afscheidsdiner. Er is daarnaast genoeg ruimte in het programma om op eigen gelegenheid te snorkelen, luieren of het eiland te verkennen.

Het Beachresort is direct aan het strand gelegen en op loopafstand van Kralendijk, een gezellig stadje.

Tijdens een kampvuur genieten van de miljoenen sterren in de tropennacht, bijkomen en jezelf opladen in een azuurblauwe zee, de ervaring delen met andere mensen om zo een onvergetelijke tijd te beleven! BonYoga Experience is genieten van het moment op een prachtige locatie in de Cariben.

 

Ibiza

Op dit mooie eiland kun je twee keer per dag genieten van een yoga en/of meditatiesessie, met focus op Vinyasa Flow, Yoga-Pilates en Yin Yoga. Er is tijd genoeg om zelf een heerlijke wandeling te maken, te zwemmen, het eiland te verkennen per auto of misschien per paard, of gewoon lekker te luieren. Belangrijk is weer de natuur te verstaan, welke dit bijzondere eiland volop te bieden heeft.

Geniet, ervaar, verdiep je yogapractise, kom weer tot de puurste versie van jezelf, wat tevens het belangrijkste souvenir is dat je mee naar huis kunt nemen. 

 

BonYoga Experience in het paradijs:

“Laat de wind je zorgen wegwaaien,

ontvang warmte en liefde van de zon.

Je wonden helen in de zoute oceaan,

ga met heimwee naar huis”